Home Opinie DutchTurks.nl stopt ermee

DutchTurks.nl stopt ermee

Het is inmiddels een jaar geleden dat DutchTurks voor het eerst nieuws en opinie aan de man en vrouw bracht op deze website. Om nauwkeuriger te zijn, het ontbrekende nieuws en opinie. Het nieuws wat we niet zagen in de MainStreamMedia [MSM] of op andere nieuwswebsites, de echt kritische noten bedoelen we dan.

Advertentie

Je hebt er uitzonderingen tussen zitten zoals krapuul en frontaalnaakt, maar de iets grotere van advertentie-inkomsten afhankelijke websites die durfden het veelal niet aan om zo rauw als het kan kritiek te hebben op het beleid van Israël en de hypocrisie van de Nederlandse regering en in het bijzonder het virulente racisme van de PVV en het heimelijke -zij het ietwat subtielere- racisme van de PvdA. Om maar niet te spreken over de vele tientallen prominente [huis]allochtonen die dit land rijk is en hun achterban simpelweg niet vertegenwoordigen. Wij brachten het, zoals het was.

We willen alle lezers van DutchTurks.nl bedanken voor de massale steun en de waardering die jullie hebben uitgesproken voor de stukken van onze auteurs, waarin soms halve dagen en soms zelfs een hele dag werk -veelal in de vrije tijd van de auteurs- is gaan zitten en waarmee we jullie wilden bewapenen met argumenten om het maatschappelijk debat beter te kunnen voeren en de dialoog aan te gaan. Voor een beter Nederland, een betere wereld en voor vrede, verdraagzaamheid en dialoog.

Echter, we zijn niet een fulltime vijfkoppige redactie met een VARA weblog en we hebben ook geen miljoenenbudget. Wat we wel hebben is doorzettingsvermogen, strijdbaarheid en een gevoel voor rechtvaardigheid. Dankzij jullie is DutchTurks.nl uitgegroeid tot een bruisende community van gemiddeld ruim 200.000 tot 300.000 unieke bezoekers per maand en om te blijven groeien hebben we daar jullie steun bij nodig.

DutchTurks.nl bestaat bij de gratie van de lezer en daarmee bij de gratie van advertentie-inkomsten die nauwelijks dekkend zijn voor de kosten die het onderhouden van deze website en de investeringen die daarin zijn gedaan met zich meebrengen.

Om die reden kondigen we hierbij aan dat we over een week de oprichtingsakte van Stichting DutchTurks zullen tekenen, waarmee we geld op willen halen om het maatschappelijk debat te bevorderen middels bijvoorbeeld publicaties hier op DutchTurks.nl. Om dat te kunnen bewerkstelligen willen we onze website verder uitbouwen en nieuwe opiniemakers aantrekken, wiens vak het is om te publiceren, die er hun broodwinning van hebben gemaakt. Houd in gedachten dat we alleen met jullie steun kunnen groeien tot een gedegen platform om ons geluid te blijven laten horen.

Daarbij maakt het niet uit of je ons met €0,10 (twee kikkertjes) , €1,- (chocoladereep) , €2,- (koffie op het station) €5,- (broodje shoarma) €15,- (fitnessabonnement [gebruik je toch maar twee keer per jaar]) of met €25,- (hoofdgerecht) per maand wilt steunen. Als je achter de boodschap die we uitdragen staat, dan rekenen we op jullie steun. Zonder jullie houdt DutchTurks.nl namelijk op te bestaan. Het voortbestaan van DutchTurks.nl is afhankelijk van maandelijkse bijdragen van onze lezers, jullie dus.

Wil je alvast een bijdrage leveren aan de stichting in wording, zodat we volkomen autonoom kunnen opereren en onze activiteiten uitbreiden. Stort dan op rekeningnummer NL66 INGB 0006 1823 88 ten name van Adverturks-DutchTurks (Swift/BIC: INGBNL2A) met als omschrijving Gift Stichting DutchTurks.