Home Overig Steun onafhankelijke media

Steun onafhankelijke media

Het medialandschap in Nederland is vervuild, subjectief en verrechtst, en sinds begin 2014 proberen wij als dutchturks.nl die status quo niet alleen tegen de schenen te schoppen, maar tarten wij ook hun gezaghebbende positie.

Advertentie

Onze bijdragen en ons geluid in het maatschappelijk debat, is broodnodig, horen we vaak van onze lezers. Dit kunnen wij niet alleen als collectief van vrijwillige bloggers. Daarom hebben we jullie hulp nodig om de professionaliseringsslag te maken.

Om de frequentie van onze berichten te vergroten hebben we ruimte nodig om bijvoorbeeld redacteurs, fotografen en andere professionals aan te trekken en te binden aan onze organisatie. Zodat we hen in het gunstigste geval ook op pad kunnen sturen binnen Nederland, maar bijvoorbeeld ook naar conflictgebieden om uit de eerste hand verslag te doen. Het aantrekken van vers bloed, betekent dat er op basis van freelance-contracten of vaste FTE’s mensen aangenomen moeten worden. Ook willen we onze artikelen promoten op Facebook en Twitter om ons gewenste publiek te bereiken met artikelen die ze bij de mainstream media niet lezen. Kortom, we kunnen alleen groeien als onze lezers, jullie dus, ons dat gunnen middels een vrijwillige donatie. Onze inkomsten komen nu nog voornamelijk uit advertenties van de zoekmachinegigant die ons per klik uitbetaalt, en van enkele donateurs. Hoewel er verschillende mediafondsen in Nederland zijn, waarmee zelfs tripjes van journalisten worden bekostigd om PKK-propaganda te maken van subsidiegelden, krijgen wij als medium op onze aanvragen naar verschillende mediafondsen geen gehoor. Daarom rest ons niets anders dan de hulp van onze lezers in te roepen, waaraan wij onze kracht ontlenen. Help ons het ontbrekende Turks-Nederlandse geluid luider te verkondigen in dit eenzijdige medialandschap en word donateur. Zonder jullie steun houden wij op te bestaan.

Bijdragen kan op verschillende manieren

WORD VASTE DONATEUR:
MELD JE AAN IN DE DONATIEMODULE. MET ÉÉN SIMPELE IDEAL-BETALING MELD JE JE AAN EN DONEER JE AUTOMATISCH 3 EURO PER MAAND.

OF DONEER EENMALIG:
Maak zelf een bedrag naar keuze over naar NL66 INGB0006 1823 88 ten name van Stichting DutchTurks (Swift/BIC: INGBNL2A).