Home Opinie Aangifte tegen Nederlanders die medeplichtig zijn aan oorlogsmisdaden in Gaza

Aangifte tegen Nederlanders die medeplichtig zijn aan oorlogsmisdaden in Gaza

Justice
De afgelopen weken lijkt het alsof de wereld door is gedraaid. Beelden die horen bij de verschrikkelijkste horrorfilms vullen dagelijks onze fb en twitter accounts en al jazeera met de meest bloederige mensonterende taferelen die er in tijden zich afspelen in Gaza.

Advertentie

Gaza
Het was de grootste openlucht gevangenis ter wereld. Het is nu een van de grootste baby- en kinder begraafplaatsen ter wereld. Wat doet het beschaafde westen? Wat doet Obama? Wat doet Merkel? Wat doet Rutte? Ze ondersteunen de slachting. Ze geven de schuld aan weerloze kinderen. Ze geven de schuld aan bejaarden. Ze geven de schuld aan inwoners van een gesticht voor mensen met geestelijke problemen en aan baby’s die sterven in hun couveuses.

Een van de weinige leiders ter wereld die er daadwerkelijk iets over zegt is Erdogan. Je kunt zeggen wat je wilt over hem, maar een ding is duidelijk, hij en Turkije zijn al jaren altijd supporters van de Palestijnen geweest. Zuid Amerikaanse landen zijn verder ook in beweging door het terugroepen van ambassadeurs en het veroordelen van Israel.

Wat kunnen jij en ik doen?
Wij zijn geen wereldleiders. Wij hebben geen “echte” macht… Met dit allemaal in het achterhoofd heb ik de aangifte gericht aan het Nederlandse Openbaar Ministerie en de Aanklager bij het Internationaal Strafhof opgesteld.

Wij kunnen proberen de Nederlandse overheid en het Strafhof te dwingen om iets te doen tegen Zionistische Jihadisten. Wij kunnen pogen om op deze manier de Israëlische Genocidemachine te vertragen. Het is niet zaligmakend. Maar het is een begin.

En wie weet dat we uiteindelijk op deze manier rechtvaardigheid voor de Palestijnse kinderen kunnen bewerkstelligen.

Insha Allah.

Mr. H. Raza LL.M

Download onderstaande aangiften, vul de ontbrekende gegevens in, print ze uit en stuur ze op naar de desbetreffende instanties [adressen staan bovenaan iedere aangifte] en draag jouw steentje bij aan onze schreeuw om gerechtigheid!

aangifte_NL

aangifte_ICC