Home Nieuws Dit zijn de voorstanders van Zwarte Piet

Dit zijn de voorstanders van Zwarte Piet

Meer schokkende beelden uit Eindhoven, waar voorstanders van Zwarte Piet vreedzame demonstranten onder het toeziend oog van politie en pers uitschelden, intimideren en bekogelen met eieren.

Advertentie

Beeld/VICE Nederland:

Beelden van de intocht in Eindhoven

Tijdens de intocht in Eindhoven werd Kick Out Zwarte Piet begroet met racistische spreekkoren, bekogeld met eieren en geïntimideerd.

Geplaatst door VICE Nederland op Zondag 18 november 2018

Het volk komt in opstand voor het behoud van Zwarte Piet

Dit is geen protest tegen de stijgende zorgkosten, de onbetaalbare huurwoningen, de groter wordende kloof tussen een zichzelf verrijkende elite en de arme onderlaag van de samenleving, tegen de groeiende groep mensen die in armoede moeten leven en wiens kinderen op een lege maag naar school moeten. Nee, dit gewelddadige protest is ook niet gericht tegen de vele neokoloniale olie-oorlogen die de politieke elite voert voor geldelijk gewin van het militair-industrieel complex en uit onze naam miljoenen mensen op de vlucht of de dood injaagt. Besef dat deze volwassen mannen en vrouwen in opstand komen voor het behoud van Zwarte Piet, een fictief figuur uit een kinderboek. Beeld via Zwarte Piet is Racisme.

Geplaatst door DutchTurks.nl op Zaterdag 17 november 2018