Home Nieuws Demonstratie tegen Marokkanen

Demonstratie tegen Marokkanen

Constant Kusters
Demonstratie juwelier Deurne

De extreem-rechtse Nederlandse Volks Unie (NVU) wil een manifestatie houden bij de overvallen juwelier Goldies in Deurne. De manifestatie moet op 24 mei plaatsvinden. De NVU heeft dinsdag een aanvraag ingediend bij de gemeente Deurne.

Advertentie

Spanningen tijdens demonstraties
In het weekend na de overval in Deurne, waarbij de eigenaresse van de winkel twee overvallers doodschoot, waren er al ongeregeldheden tussen demonstranten die vonden dat Marina -de winkeleigenaar- geen held, maar een moordenaar is en tegendemonstranten, waar ook enkele NVU-aanhangers tussen gezien zijn.

Constant Kusters en neonazi’s
NVU leider Constant Kusters (vooraan op de foto) reageerde op de demonstraties “Het is schandalig wat daar is gebeurd. Het gaat hier om multiculturele wantoestanden”. Over de gespotte extreem-rechtse NVU-sympathisanten verteld Kusters “Dat is hun goed recht. Dat waren mensen uit de buurt, het gaat hen zelf ook aan.” Kusters die eerder in een strafproces verdachte is geweest van discriminatoire uitspraken bij een Nazi-bijeenkomst in Enschede en ook nauwe banden onderhoudt met Duitse neo-nazi’s, heeft inmiddels meermaals geprobeerd om met zijn partij zetels te verwerven in verschillende gemeenteraden. De pogingen zijn tot dusver vruchteloos gebleken.

Op de eigen website van de Extreem-rechtse NVU staat de aankondiging van de manifestatie aangekondigd met de volgende tekst:
” ZE KWAMEN VOOR GOUD, MAAR KREGEN LOOD.
MINDER – MINDER – MINDER!
In Deurne was het opnieuw raak, een juweliersechtpaar dat overvallen wordt door een stel Marokkanen. Maar de overvallers worden nu doodgeschoten, door de vrouw van de juwelier! We lezen het bijna iedere dag terug in de kranten of zien het op de journaals, het aandeel van “buitenlanders” valt op in de criminaliteitscijfers. Net zo als ze oververtegenwoordigd zijn in de bijstand. (1) Vooral Marokkaanse jongens van de 2e of 3e generatie zijn oververtegenwoordigd in de criminaliteit! (2). Vooral de Marokkaanse jongeren die demonstreerden voor de overvallers die zijn doodgeschoten door de juweliersvrouw zet de boel op scherp.  (3)

De overval in Deurne wordt goed gepraat door Marokkanen bij Powned, dit maakt weer eens duidelijk hoe de geïnterviewde Marokkaan erover denkt. De politieke oplossing moet er komen! Om Nederlanders weer een gevoel van veiligheid en recht terug te geven. Meer en meer delen van Nederland worden onleefbaar, mede gevolg van de massa immigratie en de gevoerde asiel-  en integratiepolitiek. We beginnen te leven in  een “jungle” waarin de wetten van de criminelen boven onze eigen wetten staan! De NVU strijdt al vanaf 1971 voor een totale immigratie- en asielstop! En momenteel beleven we in Nederland de regelrechte gevolgen van de multiculturele terreur! En een zekerheid geef ik u nu, het gaat nog veel erger worden, bereid u zich maar voor op het allerergste.

De NVU pleit al jaren voor harde maatregelen om het leven voor alle inwoners van Nederland te verbeteren:

  1. Grenzen dicht, totale immigratie- en asielzoekersstop
  2. Niet-Nederlanders die een misdrijf plegen worden direct uit Nederland verwijderd, nadat zij hun straf hebben uitgezeten
  3. Afnemen van de Nederlandse nationaliteit bij criminele vergrijpen van vreemdelingen.
  4. Bij risicovolle beroepen zoals juweliers en geldtransporten, vuurwapenbezit toestaan.
  5. Totale vrijheid van meningsuiting zodat de PVV en NVU gewoon dingen kunnen benoemen m.b.t. het vreemdelingenvraagstuk, zonder dat er meteen een strafproces dreigt.”

Endlösung der vreemdelingenvraagstuk
Opmerkelijk is de tekst minder-minder-minder, daarbij refererend aan de partijbijeenkomst van de PVV waarbij men scandeerde dat men minder Marokkanen in Nederland wil en dit geregeld zou worden door Geert Wilders. In de tekst wordt ook gesteld dat de blanke Nederlander in een ‘jungle’ begint te leven -alsof alles wat niet-Nederlands is uit apen zou bestaan- en dat buitenlanders de paspoorten afgepakt dienen te worden, wanneer ze een wet overtreden. In de punten die opgenoemd worden door de NVU, is misschien wel het meest opmerkelijke, de TOTALE vrijheid van meningsuiting, zodat de PVV en de NVU gewoon dingen kunnen benoemen m.b.t. het vreemdelingenvraagstuk, zonder dat men vervolgd kan worden. Het woord vraagstuk kan de lezer met een beetje feeling voor historie niet vreemd zijn. Voordat het Jodenvraagstuk, een holocaust werd, zijn er verschillende stadia doorlopen. Namelijk, dat men het een Judenfrage ging noemen, het Jodenvraagstuk. Uiteindelijk kennen we het Endlösung der Judenfrage en de catastrofale gevolgen die het heeft gehad. Critici vragen zich dan ook af, tot hoever de vrijheid van meningsuiting nog langer opgerekt kan worden, in het licht van artikel 1 van de Nederlandse grondwet. Eén ding is zeker, er waait een gure en rechtse wind door het ooit zo tolerante Nederland.