Home Opinie De hypocrisie van het CIDI kent geen grenzen

De hypocrisie van het CIDI kent geen grenzen

Het CIDI dat na de vertrokken Esther Voet onder leiding van de PvdA’er Hanna Luden staat, is sinds kort een campagne gestart om een lezing van de Britse auteur David Irving te saboteren.

Advertentie

Irving zal komende donderdag een lezing houden in Den Haag onder de titel ‘Hitler, Himmler, and the homosexuals’. Volgens het CIDI zou David Irving een holocaustontkenner zijn. De lobbygroep roept zaalverhuurders in Den Haag op om Irving geen podium te bieden.

Datzelfde CIDI had er echter geen problemen mee om de van oorlogsmisdaden verdachte en daarvoor in Istanbul bij verstek veroordeelde Amos Yadlin in 2014 uit te nodigen voor een informatieavond in Amsterdam. De voormalige Israëlische generaal Amos Yadlin die meer dan 40 jaar heeft gediend in het Israëlisch leger en zelf meer dan 250 gevechtsmissies heeft gevlogen, was aan het eind van zijn carrière het hoofd van de Israëlische Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdiensten [AMAN] en betrokken bij de brute aanval op het Freedom Flotilla hulpkonvooi voor Gaza. Ook in Zuid-Afrika is er een arrestatiebevel uitgevaardigd voor Yadlin.

Meer woorden hoef ik eigenlijk niet vuil te maken aan hoe de twofaced lobbyisten en nepcharlies te werk gaan. Alleen vrijheid van meningsuiting voor het zichzelf uitverkoren wanend volk en de rest kan stikken, zo blijkt maar weer.

Lees, deel en informeer de massa. Meer kunnen we niet doen, dan het ontmaskeren van hun leugens en hypocrisie. Dat is onze enige redding om ons van de gelijkgeschakelde en gecontroleerde media te bevrijden.