Home Nieuws Christenen zijn bloeddorstige vampieren, Kerstmis hoort hier niet

Christenen zijn bloeddorstige vampieren, Kerstmis hoort hier niet

"Kerstmis heeft geen plek in het Heilige Land. Laat ons ze verwijderen voordat ze ons bloed weer gaan drinken", zo vindt de beruchte jood Benzi Gopstein, leider van de joodse terreurgroep Lehava.

De beruchte jood Benzi Gopstein, leider van de extremistische joodse terreurgroep Lehava vindt dat christenen uit [red. Het Europese neokoloniale project] Israël moeten worden geschopt tezamen met hun feestdagen. Dat meldt de website Mondoweiss.

Advertentie

“Kerst hoort niet thuis in het Heilige Land… laat ons deze vampieren verwijderen voordat ze ons bloed weer drinken”, zei hij tegenover de Hebreeuwse website Kooker.

Gopstein is een Kahanist en vindt dat joodse wetten ze voorschrijven om moskeeën en kerken plat te branden. Gopstein is verontrust “Door de val van de verdedigingslinie van het joodse volk tegenover onze vijanden voor honderden jaren – de christelijke kerk.”

Hij zegt dat “De kerk alle middelen tot haar beschikking heeft gebruikt om het joodse volk te vernietigen” en dat vandaag de dag “De kerk is verslagen terwijl het joodse volk één van de sterkste legers in de wereld heeft en ze ons niet fysiek kunnen vernietigen.. de laatste hoop van deze bloedzuigende vampieren is – hun missiewerkzaamheden. Als joden niet vermoord kunnen worden, dan kunnen ze alsnog bekeerd worden”.

“Kerstmis heeft geen plek in het Heilige Land. Laat ons ze verwijderen voordat ze ons bloed weer gaan drinken”.

Gopstein wordt door velen gezien als een officieuze verlengde van de Israëlische regering. Geen enkele aanklacht blijft plakken aan hem en zijn organisatie, de Lehava. De genocidale psychopaat Moshe Ýa’alon die nu minister van Defensie in Israël is en opriep tot het werpen van een kernbom op Iran, overwoog de Lehava te brandmerken als terroristische organisatie, maar koos voor de alternatieve suggestie van Gopstein zelf, en verbood de Islamitische beweging van Noord-Israël.

Met dank aan Mondoweiss en Annie Robbins.