Home Nieuws CHP-parlementslid nodigde gedode PKK-terrorist uit in Turks parlement

CHP-parlementslid nodigde gedode PKK-terrorist uit in Turks parlement

De onlangs in Rasulayn gedode PKK-terrorist Özge Aydın, codenaam Ceren Güneş, blijkt uit onlangs opgedoken beelden te zijn onthaald in het Turks parlement door CHP-parlementslid Veli Ağbaba.

Advertentie

Ağbaba zette toen een show op waarbij hij geneeskundestudent Özge Aydın in de boeien sloeg met haar stethoscoop. Ağbaba kwam op voor ‘studenten’ zoals Özge Aydın die onterecht vast zouden zitten. Het beeld is niet fraai voor de Republikeinse Volkspartij CHP die de wind leek mee te hebben na de verkiezingswinst in Istanbul.

Eerder kwam de partij op voor de terrorist Elif Sultan Kalsen, die later een aanslag wilde plegen op een politiebureau in Istanbul en voor Elif Yilmaz, die een aanslag pleegde op de Mobiele Eenheid van de politie in Bayrampasa. De DHKP-C terroristen Mulla Zincir en Eylem Yucel, die een aanslag wilden plegen in het Turks parlement stonden eveneens op de gastenlijst van CHP-parlementslid Mahmut Tanal.

De TKP-ML terrorist Özge Aydın werd onlangs gedood in het zuiden van Rasulayn bij een hinderlaag die ze opzette voor Turkse militairen. Op Sociale Media wordt verbolgen gereageerd op beelden van Özge Aydın in het Turks parlement aan de zijde van Ağbaba.