Home Nieuws Bekende volkszanger Ömer Kadan ontslagen uit ziekenhuis

Bekende volkszanger Ömer Kadan ontslagen uit ziekenhuis

De bekende Turks-Nederlandse volkszanger en dichter Ömer Kadan is vandaag ontslagen uit het ziekenhuis. Vijf dagen geleden maakte zijn dochter via Sociale Media bekend dat haar vader in kritieke toestand was opgenomen in Nijmegen nadat hij besmet raakte met het coronavirus. Vandaag mocht hij dan eindelijk naar huis.

Advertentie

Kadan is vooral bekend vanwege zijn Nederlandstalige liedjes op Turkse melodieën zoals Dag Buurmeisje Dag, Linda oy Linda, Hassan heeft een nieuwe jas an of Met mijn saz ben ik altijd in mijn sas.

De dochter van Kadan schrijft via Facebook dat haar vader is ontslagen uit het ziekenhuis en bedankt iedereen voor de steun die de familie heeft gehad in de zware tijden voor de familie. “Mijn broer en ik hebben elke dag in het ziekenhuis papa verteld dat er over de hele wereld mensen aan het bidden en duimen zijn voor hem en dat hij de moed niet mag opgeven. Dank je wel allemaal,” aldus de dochter van Ömer Kadan. De kinderen van de bekende Turkse Tukker vragen iedereen verder of ze zich aan de coronamaatregelen willen houden om mensen te beschermen die onder de risicogroepen vallen.