Home Entertainment Anti-islam demonstrant bezoekt moskee en komt tot nieuw inzicht

Anti-islam demonstrant bezoekt moskee en komt tot nieuw inzicht

Jason Leger woonde afgelopen vrijdag de controversiële anti-islam demonstratie in Phoenix bij samen met zijn oom. Terwijl Leger op de demonstratie was, sprak hij met een groep moskeegangers en ze nodigden hem uit naar binnen voor een gesprek.

Advertentie

Hij zegt daarover: “Uit respect voor de islamitische mensen, wetende wat ik nu weet, want ik heb gesproken met hen, zou ik niet opnieuw op deze manier demonstreren, gewoon omdat ik die mensen niet wil beledigen en kwetsen”.

“Toen ik een moment nam om daadwerkelijk te gaan zitten en naar hen te luisteren, hen heb zien bidden, zag ik dat het een mooi iets is. Ze beantwoordden enkele van de vragen die ik had,” zei Jason Leger.

Leger woonde de demonstratie met zijn oom bij, wat volgens hen meer om vrije meningsuiting dan om religie draaide: “We hoeven niet alles wat vrijheid van meningsuiting is leuk te vinden, maar we moeten het wel laten gebeuren, we moeten mensen laten dragen wat ze willen en zeggen wat ze willen,” zei Leger.

Leger en zijn oom zijn uitgenodigd om de moskee opnieuw te bezoeken. De volgende keer laten ze de t-shirts naar eigen zeggen thuis.