Home Opinie Advocaten v/d duivel

Advocaten v/d duivel

Vrije dag, lekker op de bank beetje internetten; facebook, youtube om alle ellende van de wereld over me heen te laten komen, je kent het wel.

Advertentie

Zie ik toch ineens, ik weet niet eens meer hoe, dat ik meer dan 20 gemeenschappelijke facebook vrienden heb met Neerlands grootste voorvechter van het zionisme, Lody van de Kamp. Nog erger; ik deel vier gemeenschappelijke facebook vrienden met dat zionistische sujet Esther Voet, directeur van het CIDI, en maar liefst twee met die andere voorvechter der zionisten Ronny Naftaniel!

Daar ging mijn luie internet dag; ik viel van verbazing van mijn bank, krabbelde overeind en staarde bijna angstig van over de rand van de bank naar mijn beeldscherm, ogen zo groot als schoteltjes.

ON-BE-GRIJ-PE-LIJK!!

Hoe kun je als mens überhaupt vrienden, al dan niet virtueel, zijn met zionisten?! De logica ontgaat me volkomen! En ik heb zelfs mensen in mijn lijst staan die dan doodleuk zeggen: dialoog. Ik heb nog nooit zoveel onzin gehoord; sinds wanneer is het een regel dat je in dialoog moet blijven met mensen die actief het beleid van ‘Israël’ om mensen uit te sluiten, uit te moorden, te verdrijven, op te sluiten en te martelen, steunen?!

Juist Lody van de Kamp is een perverse vent omdat hij zich voordoet als vriend van Marokkanen, Turken en Moslims in het algemeen, ik trap er niet in. Hij is een verkapte zionist; In 2006 werd de brute aanval van Israël op Libanon en Gaza met hand en tand verdedigd door Lody van de Kamp in het programma Tegenpolen. Lody beweerde dat ‘Israël’ haar uiterste best deed om burgerdoelen te vermijden en dat het voeren van deze wanstaltig brute oorlog tegen Libanon en Gaza gerechtvaardigd was. Moet hij dan nog uitgebreid letterlijk proclameren dat hij een zionist is, als hij gewelddaden van zionisten openlijk op TV verdedigt? Lijkt me niet.

Ik vraag me af, in hoeverre kan je mensen duiden bij machte van hun vrienden, al dan niet virtueel? Voorbeeld; wat zegt het over iemand die Geert Wilders ‘leuk’ vindt op facebook? Of Adolf Hitler? Pol Pot? Franco? Mussolini? Juist ja, ik zou geen vrienden willen zijn met dergelijke lui, omdat het wat zegt over hen. Je raakt besmet met ideeën van mensen met wie je omgaat en/ of met wie je in dialoog wil blijven. “Zeg mij wie uw vrienden zijn en ik zeg u wie u bent”, dat idee.

Wanneer leren mensen nu eindelijk eens dat met zionisten niet te praten valt! Wanneer leren mensen die met zionisten omgaan, gebruikt worden voor de doeleinden van het ‘Israelische’ zionistische regime wat zich ten doel heeft gesteld mensen met een culturele en/of religieuze achtergrond als de onze, gewoonweg dood willen hebben! Ik ben de laatste tijd ook foto’s tegengekomen op de pagina’s van likoed en IDF waarop gedweept wordt met Moslim soldaten die in hun leger dienen! Geen geintje! Doet me toch heel sterk denken aan Nederlandse Moslims die trots naast lui zoals Lody, Esther en/ of Ronny op de foto staan, in het kader van “kijk, wij zijn geen racisten, wij knappen gezellig saampjes een begraafplaats op ofzo.” Jullie zitten allemaal in de zak van zionisten, owned! Opzouten, zowel met die zionisten als met die Moslims! Ik heb er geen goed woord voor over!

En nu klim ik maar weer eens veilig terug op mijn bank en ga maar eens animal rescue filmpjes kijken, misschien krijg ik zo dan nog wat vertrouwen in de mensheid terug, ik zie het echter somber in…

Auteur – Dolle Mira

#FreePalestine #OpSaveGaza #GazaUnderAttack