Home Nieuws Israëlische psychopaat Ya’alon wil kernwapen op Iran gooien

Israëlische psychopaat Ya’alon wil kernwapen op Iran gooien

DELEN

De Israëlische minister van Defensie Moshe Ya’alon zei op dinsdag dat Israël hele woonwijken aan zal vallen bij een toekomstige aanval op Gaza en Libanon.

Sprekend op een conferentie in Jeruzalem, dreigde Yaalon met “we gaan Libanese burgers, inclusief de kinderen in de familie pijn doen”. We gingen door een zeer lange en diepe discussie … we deden het toen, we deden het in de Gazastrook en we gaan het in iedere ronde van vijandelijkheden in de toekomst weer doen.”

De Israëlische Minister van Defensie dreigde ook met het droppen van een nucleaire bom op Iran, maar gaf aan nog niet zo ver te zijn.

In antwoord op een vraag over Iran, zei Ya’alon “in bepaalde gevallen” wanneer “we het gevoel hebben dat we het juiste antwoord niet hebben met chirurgische operaties” zou Israël “bepaalde stappen” kunnen zetten, zoals de Amerikanen deden in “Nagasaki en Hiroshima, waardoor uiteindelijk 200.000 dodelijke slachtoffers vielen”.

Het rariteitenkabinet van Netanyahu is nog maar net geïnstalleerd of het genocidale karakter van de regering in Tel Aviv wordt met de dag duidelijker. Eerst was er de nieuwe minister van Justitie Ayelet Shaked die opriep tot een genocide op de Palestijnen, naar wie Netanyahu’s voorkeur uitging boven Lieberman, die op zijn beurt opriep tot het met een bijl onthoofden van alle Arabieren die niet trouw zweren aan Israël.